_

_

Cercar en aquest blog

dimarts, 22 de novembre del 2011

EL PRESIDENT S'EN FOT DE NOSALTRES

Si no en teníem prou amb la tassa d'atur, l'imparable enfilada de la nostra prima de risc, la fuita de professionals qualificats, enginyers, doctorats, tècnics superiors... cap a terres més prometedores, la victòria amb majoria absoluta del PP i totes les retallades de serveis públics que hem anat patint... sembla que no hi podia haver cap millor notícia que més retallades i increment de taxes en benzina, transports públics, l'aigua, matricules universitàries i medicaments tot adobat amb més reduccions de salaris dels treballadors públics.

Crec que no sóc l'únic ciutadà que té la sensació de que el President Mas s'en fot de nosaltres.
Ha esperat 2 dies després de les generals per anunciar que faran més retallades, que ens hem d'estrènyer el cinturó, que hi haurà qui cobrarà menys per fer la mateixa o més feina i que tots pagarem més.

Ah! però aquesta situació només es dona perquè no tenim una fiscalitat justa i perquè els catalans paguem massa a l'estat... i tant que paguem massa!
Però no patim pas, perquè el Super-president Mas ho arreglarà tot quan negocii un "Pacte Fiscal" a Madrid, amb un PP amb majoria absoluta i que ja fa mesos que diu que ni pacte fiscal ni faves confitades!

"Serà difícil perquè toparem amb una majoria absoluta." A qui pretén enganyar?

CiU va guanyar les Autonòmiques amb promeses de pactes fiscals sabent que era impossible que l'estat accedís i ara encara menys! Sabent tot això, el que proposa el Sr. Mas és anar a Madrid a demanar el que sap que no ens donaran per poder seguir dient que estem tant malament per culpa de no tenir el pacte fiscal i poder justificar així les seves polítiques de retallades.

Val a dir però, que el govern també s'ha ajustat el cinturó, no oblidem que s'han retirat la paga de nadal (es veu que això ens traurà de pobres...), esperem que d'aquí a 2 dies més, no ens diguin que al final si la cobraran perquè amb els sous que tenen i les compres nadalenques no arriben a fi de mes.

En-fi... el PP ha guanyat a tot l'estat excepte a Euskadi i Catalunya, però no oblidem que aquí ha guanyat CiU i la dreta és i sempre serà la dreta, catalanista o espanyolista no hi ha cap diferencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada