_

_

Cercar en aquest blog

dilluns, 2 de juliol del 2012

LES PRIORITATS DE RAJOY

1/7/2012


La selecció espanyola guanya conta Itàlia la seva tercera competició consecutiva per un holgat resultat. Milers de ciutadans es llencen als carrers a celebrar tant esperat moment de joia i d'èxit per a la nació.
Petards, banderes (alguna de 
pre-constitucional...), els ja més que coneguts càntics de "yo soy españolespañol,español"...

Si bé aquesta pot ser una notícia "important" (per aquells a qui els hi agradi el 
futbol o se sentin espanyols... jo puc dir que sento la mateixa indiferència per aquest esport que per el "Reino de España"...), n'hi ha d'altres que han quedat en segon plà gràcies a la febre futbolística (sembla gairebé hipnosi) que s'ha viscut aquests dies. I és que des-de divendres la Comunitat Valenciana està patint encara avui un dels incendis més grans de l'historia de tot el país, havent calcinat ja quasi 50.000 hectàrees. Boscos cremats, animals morts, gent desallotjada que veu com es cremen les seves collites.

En una situació com aquesta, la gent 
esperaria que el president del govern, es preocupés personalment (o com a mínim es pronunciés) de supervisar i prendre control de la situació. En comptes d'això, el srRajoy ("sr." és unapel·latiu molt més que amable i educat del que es mereixeria aquest espècimen...), va agafar un vol a Kiev per veure la final de l'Eurocopa.

Tenim uns 
polítics que no dubten mai en emmirallar-se en Obama, i comparar-se amb ell, però quan arriba l'hora de actuar de igual manera, prefereixen marxar a mirar el futbol.

El mateix diumenge dia 1, el president 
Obama també va prendre un vol fora de la seva agenda; per anar a donar suport a els ciutadans de Colorado, que també han patit un incendi de grans dimensions.

Quina 
diferencia!

I és que no només el president 
d'espanya no ha anat a veure com estan les coses a la Comunitat Valenciana, no només va marxar del país per anar a veure un partit de futbol mentre València cremava, sinó que tornant de Kiev, marxa a Sevilla al congrés de la junta directiva del PP i el primer tema a tractar no podia ser un altre que lavictòria de "la Roja" que té a tota Espanya donant bots d'alegria!

Però no ens alarmem! El 
segon punt a tractar va ser l'incendi, dient tant sols que "Espanya comparteix solidaritat per els incendis de València"... i es queda tant ample!!

Res més!? una frase 
després de parlar del futbol i tot resolt!?No te res a dir de les dificultats que han tingut els bombers i els voluntaris durant quatre dies de lluitar contra un incendi a causa de les retallades que han patit els cossos de bombers de l'estat!?No té res a dir a la gent que ha perdut el seu treball i el seu esforç quan han perdut les collites!? ¿¡ o a la família del pilot que ha mort en estavellar-se l'helicòpter que pilotava fent tasques de suport contra l'incendi!?

Parlant clar... aquest fill de la gran puta no hauria de ser president del govern! Hauria d'estar a la presó!
Per mentir, per portar-nos a un rescat que tothom 
sabia que era un altre llast per a la nostra malmesa economia, per dir que era un gran ajud per a l'economia i als dos dies dir que és terriblement perjudicial, per negar-se a explicar sempre les mesures que prepararan (si es que no les sap ni ell!!), per mostrar una increïble indiferència debant del patiment del seu poble i ja no només del seu poble, sinó dels votants d'una de les comunitats autònomes on sempre ha obtingut els millors resultats!!

Si és que ja ni es preocupa per fingir que li preocupen els seus votants!!

No acostumo mai, mai, a insultar a ningú en el meu 
blog, però aquest home i els seus petits nans ens estan portant a la ruïna i no tenen ni la decència de dissimular-ho.

Una corda lligada pels collons i a arrossegar-lo pel país!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada