_

_

Cercar en aquest blog

dissabte, 24 de gener del 2015

"2015" El nou èxit d'Orwell


Amb les eleccions municipals i generals cada cop més a tocar, el PP es troba un altra pedra al camí (per si ja no en tinguessin poques), per poder revalidar la farsa que ja fa quasi quatre anys que aguantem. La sortida de la presó de Luís Barcenas i les ganes de parlar amb les que ha sortit, de ben segur fa perdre uns escons als "populars".



No es pot dir que el Partit Popular, hagi estat mai reconegut per l'honestedat i veracitat de les seves paraules, però el grau d'intent de manipulació (i dic "intent" perquè ni tan sols per a això serveixen) de l'opinió pública, ja frega un surrealisme patètic.



És vergonyós de veure, com el PP fa servir comptes oficials de Twitter com la del "Ministerio de Justícia", amb frases totalment electoralistes i propagandístiques com la que es va poder veure aquest dia 20 de Gener, citant una frase de Rafael Català: "El perjudicado no es el PP. Bárcenas se quedó con dinero del PP. No hay una caja B que esté acreditada."



Més greu pot ser encara la manipulació sobre el contingut informatiu de TVE, deixant ben clar qui controla el mitjà.



El dia 21 d'aquest més, durant "El Debate de la 1" on es tractaven temes d'economia, TVE es va treure de la màniga, un gràfic de l'evolució de l'atur entre els anys 2007 al 2014, on la línia de la gràfica mostrava clarament que els 4.100.073 aturats del 2009, eren més que els 4.447.771 aturats del 2014 situant el punt del 2009 visiblement per sobre del de 2014.



En veure que els usuaris de Twitter els hi saltaven al coll, TVE va publicar un comentari (ja retirat) on demanaven disculpes per l'error i excusant-se en un "error al introducir los parámetros del gráfico".



I el festival de manipulació no acaba aquí.



A la sortida de la presó de Luís Bárcenas, l'informatiu de TVE va decidir que el millor moment per tallar la connexió en directe, era quan l'ex-tresorer del PP, era a punt de respondre que "Mariano Rajoy tenía pleno conocimiento de la existencia de la caja B", simplement, per que això ja no interessa i s'ha de passar a altres temes no vagi a ser que hi hagi qui ho escolti.



Veient totes aquestes mentires una rere l'altre, la manipulació descarada dels mitjans públics, sembla com si un George Orwell ressucitat, hagués escrit una nova versió del seu famós i grandíssim llibre, aquesta vegada sota el títol "2015" i amb un "Gran Germà" que de "gran" no en té res i que ja no enganya ni als que voldrien poder pensar com ell.



Esperem que al novembre poguem acabar aquest llibre tan dolent, per no haver-lo de tornar a llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada