_

_

Cercar en aquest blog

dissabte, 11 de febrer del 2012

SINDICATS A FAVOR DE QUI!?

Després del que tots ja sabíem que passaria, la reforma laboral que retalla encara més els drets dels treballadors, abarateix l'acomiadament i l'únic que crearà és més atur; els sindicats ens demanen que un cop més, sortim al carrer a manifestar el nostre descontent.

I hem d'estar descontents amb la reforma, molt descontents, però també ho hauríem d'estar amb ells.

Per a que serveixen els sindicats? avui en dia serveixen per a crear la falsa il·lusió de que algú lluita desinteressadament pels drets dels treballadors. I hi ha gent que ho creu...

Aquests "sindicats" reben subvencions de l'estat i cobren quotes als seus afiliats mentre es limiten a queixar-se cada vegada que s'ens retallen els drets i les condicions laborals, es dediquen a "negociar" amb la patronal les condicions dels 
ERE's de les grans empreses de les quals s'enduen un percentatge en honoraris per assessorament i lamentablement, els treballadors SEMPRE hi surten perdent. Curiosament, el Juny de l'any passat, CCOO va presentar un ERE per a 37 dels seus 198 treballadors de Castella la Manxa (el 20% de la seva plantilla).

No obstant, són societats sense anim de lucre (?) que ens defensen a tots i totes de les injustícies de la patronal.

El dia 19 d'aquest més, el 
Sr. Fernandez Toxo i el SrMéndez, sortiran al carrer al davant del que segurament serà una gran manifestació, diverses arreu del país, enganxats a la pancarta i la cara més dura que l'acer.

La resta ens limitarem a sortir al carrer. Hi sortirem per-que una vegada més, ens trepitgen els drets, mai per-que els sindicats diguin que ho hem de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada